Medicare

Kouluttaja KOULUTTAJA

Marjut Rousu

Marjut Hacklin
Sairaanhoitaja, ETK, TtM
Sairaanhoidon opettaja

Sisätauti-kirurginen sairaanhoitaja,1990,Kemin Terveydenhuolto-oppilaitos.

Ensi-ja terveystiedon kouluttaja 2006.

Terveystieteiden maisteri(TtM),2008,Kuopion yliopisto,sosiaali-ja terveydenhuollon yrittäjyys,pääaine terveydenhuollon hallinto.

Ammatillinen opettajakorkeakoulu,2012,Oulu.

YRITYS

MediCare Finland on turkulainen yritys, joka on erikoistunut työpaikkojen ja yritysten ensiapukoulutuksiin. Järjestämme ensiapukoulutuksia avaimet käteen -periaatteella. Toiminta-alueemme on koko pohjoinen ja itäinen Suomi. 

KOULUTTAJA

Kouluttajana toimii ensi- ja terveystiedon kouluttaja, sairaanhoitaja, TtM, sairaanhoidon opettaja Marjut Hacklin. Kouluttaja on terveydenhuollon ammattilainen ja SPR:n hyväksymä ensiavun ja terveystiedon kouluttaja (ETK). Kouluttaja toimii päätoimisesti ja hänellä on pitkä ja monipuolinen koulutustausta. Tämä takaa hyvän laadun ja on myös kriteeri sille, että Kela voi korvata työpaikan ensiapukoulutuskuluja.

” Olen toiminut ensiapukouluttajana vuodesta 2006 ja minulla on useiden vuosien kokemus sairaanhoitajan tehtävistä ensiapuklinikalta ja tehohoidosta .Omakohtainen kokemus ja näkemys lisäävät kurssilaisten mielenkiintoa ja luottamusta. Pyrin opettamaan asiat selkeästi ja ymmärrettävästi. Tärkeää on luoda innostava ja rohkaiseva ilmapiiri koulutuksiin.

Tervetuloa asiakkaaksemme!
 
 

 

Logo alaosa
Webdesign: Alfa-Tiimi
Toteutus: Lucci
Kuvat: Marjut Hacklin, Alfa-Tiimi, sxc.hu; dannystock